Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Carp Whisperer

A CW olyan pontyhorgászok közössége, akik egy lépéssel tovább haladnak. Ez az oka annak, hogy Európa néhány legsikeresebb pontyhorgász csatlakozott a Carp Whisperer közösségéhez! Együtt az a küldetésünk, hogy más pontyhorgászoknak megmutassuk, hogyan lehet rendkívül sikeresek!

PONTY SUTTOGÓ A
CARP WHISPERERER
A CW egy pontyhorgászoktól a pontyhorgászoknak szóló közösség, melynek célja, hogy cikkeken és filmeken keresztül megossza a pontyhorgászattal kapcsolatos tudást és tapasztalatokat! Ahhoz, hogy szavaink valóban "fülbemászóak" legyenek, jól átgondolt és kiváló minőségű pontyfogó felszereléseket fejlesztünk ki. Más szóval, ha igazán jó szerelékelemeket, valamint kifejezetten pontyhorgászathoz tervezett előkezsinórokat és/vagy pontyozó zsinórokat keres, akkor megtalálta!

A Carp Whisperernél a jó pontyfelszerelés mellett tisztában vagyunk azzal, hogy a jó bojli is ugyanolyan fontos. A CW boilie választék nem csak boilie-k, pop-upok és wafterek, hanem ez az a csali, amellyel Ernesto Kamminga évek óta nagy sikerrel horgászik! Ezért ezeket a csalikat bármilyen vízen magabiztosan horgászhatja, tudva, hogy ez a csali az elmúlt két évtizedben többször is bizonyított a legkeményebb pályavizeken is.

A Carp Whisperer koncepciója egyszerű: kombináld a saját fejlesztésű felszerelésünk összetevőit az egyedülálló CW bojli termékcsaláddal, add hozzá a megfelelő információkat a használatukról, és jelentősen több pontyot fogsz fogni! Szlogenünk tehát nem véletlenül: "Azt akarjuk, hogy elkapd!".

 

 

Az oldal tetejére