Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Főzsinórok

Pontyozó főzsínórok 
Ha új, kifejezetten erre a sportra tervezett pontyozó zsinórokat szeretne vásárolni, akkor a Carp Whisperer a megfelelő hely az Ön számára. A horgászzsinórok készülhetnek fluoro carbonból, de fonottzsínorból vagy nylon. Kínálatunkban különböző típusok találhatók, amelyeket kifejezetten a különböző körülményekhez terveztünk. Tehát különbséget teszünk a rövid és hosszú távú horgászathoz használt főzsinórok között! De minden igényt kielégítő pontyozó zsínorok is rendelkezésre állnak.

Az alábbiakban ismertetjük a legfontosabb tulajdonságokat, hasonlóságokat és különbségeket! Így könnyen kiválaszthatja a megfelelő horgászzsinórt. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, vagy rendelje meg a megfelelő pontyzsinórt online most.

Rendezés:

Különböző típusú és méretű pontyzsinórok


Ha kifejezetten erre a sportágra kifejlesztett, nagy teljesítményű pontyozó zsinórokat szeretne vásárolni, akkor a Carp Whisperer a megfelelő hely az Ön számára. A rövid távú horgászathoz tartós fluorocarbon főzsinórral rendelkezünk, amely gyakorlatilag láthatatlan és UV-álló. A mindenoldalú pontyhorgászathoz, ahol sokat kell dobni, a kopásálló Invisible mono zsinórt ajánljuk. Hosszú távú horgászathoz pedig az egyedi álcázó színű, süllyedő fonott zsinórunk a legjobb választás! Ez a pontyzsinór nem bevonattal ellátott dyneemából készül, hanem valódi süllyedő szálakból. Ezért fonott zsinórunk egy idő után továbbra is jól süllyed.


Melyik ponty főzsinór legyen az enyém?


Pontyfogó zsinórt vagy horgászzsinórt nem veszel csak úgy! Amikor pontyra horgászik, a főzsinórnak különböző tulajdonságok kombinációjával kell rendelkeznie:
Jó süllyedési sebesség;
Magas fokú kopásállóság;
Gyakorlatilag láthatatlan a vonal kis nyúlása miatt;
Dobási tulajdonságok;
Megbízhatóság;
Sebesség.
A fentiek mind olyan tulajdonságok, amelyeket a Carp Whisperer figyelembe vesz a pontyhorgászzsinór kifejlesztésekor. Most a legfontosabb vonaltípusokat ismertetjük az Ön számára. Ne felejtse el, hogy a megfelelő fővonalak csak egy részét képezik a sikernek. Más pontyfogó felszerelések, például a pontyhorgok és az öntött csövek szintén segítenek. És legalább ilyen fontos, hogy jó minőségű pontycsalit hozzon magával.


Láthatatlan mono főzsínór


Az invisible mono pontyozó zsinór egy nagy teljesítményű nylonból készült, süllyedő, prémium kopolimer főzsinór. Ez a sokoldalú zsinór nagyon kopásálló és úgy dob, mint egy rakéta! A vonal előfeszített és gyönyörűen rugalmas, ami azt jelenti, hogy kevesebb gondja lesz a bosszantó görcsökkel. Az egyedülálló, átlátszó álcázó színeknek köszönhetően ez a vonal gyakorlatilag láthatatlan lesz, még tiszta vízben is. 1000 méteres orsókon kapható, 250 méterenként távolságjelzővel. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan tudja, mennyi maradt az orsón. "Amikor új pontyzsinórt tekerünk fel, javasoljuk, hogy az orsót az oldalára fektessük egy tálca vízbe, amelybe egy csepp mosogatószert cseppentünk. A mosószer a víz felületi feszültsége révén jobban elsüllyeszti a zsinórt, amikor először érintkezik vele. Az orsó felcsévélése közben hagyja az orsót a vízben futni. Körülbelül 20 méter után ellenőrizze, hogy a zsinór nem görbül-e meg. Ez úgy történik, hogy egy pillanatra hagyjuk, hogy a zsinór lazán leessen. Ha a zsinór kezd elgörbülni, akkor meg kell fordítania az orsót.


Fluoro carbon pontyzsinórok


Fluorocarbon főzsinórunk egy gyorsan süllyedő, kopásálló, 100% fluorocarbonból készült pontyzsinór. Egy egyedi eljárásnak köszönhetően a fluorocarbon főzsinórt rugalmassá tesszük, és a csomószilárdság is jelentősen javul. Ennek eredményeképpen kevesebb gyűrődéssel kell foglalkoznia, és lényegesen messzebbre tud dobni. Ráadásul az álcázás tényleg nagyszerű, ez a szál szó szerint eltűnik a vízben! A fent említett tulajdonságokon kívül az UV-sugárzás nincs hatással ennek a nagyszerű horgászzsinórnak az élettartamára.


Fonott pontyzsinórok


A CW fonott pontyzsinór különleges álcázó mintázatával és nagyon vékony, szorosan fonott átmérőjével tűnik ki. Ez az egyedülálló horgászzsinór nem kevesebb, mint 9 különböző szálból van szőve, így a végeredmény gyönyörűen lekerekített és szuper sima. Így a dobás igazi élvezet, mivel a zsinór súrlódásmentesen siklik a bot szemén keresztül. A fenti tulajdonságok mellett ez a fonott pontyzsinór úgy süllyed, mint egy tégla.
Hogyan csatlakoztathatja a vezetékrendszert a fővezetékhez?
A horgászzsinórnak a vezetőhöz való rögzítéséhez egy hurok a hurokban kapcsolatot használok. Ez a kapcsolat egy nagyon erős csomót hoz létre, és még mindig megváltoztathatod a vezetődet!
Vásárolja meg a megfelelő pontyzsinórt online
A Carp Whisperer kiváló minőségű pontyfelszerelések és pontycsalik széles választékával rendelkezik. Bevált termékeinket a horgászok itthon és külföldön egyaránt kedvelik. Ki akarod próbálni? Vagy nehezen találja a megfelelő pontyos vonal kiválasztását? Kattintson ide további információkért, és vásároljon pontyfogó zsinórt online a Carp Whisperer-nél!

 

 

Az oldal tetejére