Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
8.500 Ft
7.200 Ft
Menny.:db

Chod-Rig Horogelőke Csomag

Ez a csomag minden olyan összetevőt tartalmaz, ami a Chod-rig elkészítéséhez szükséges. Remek ajándék lehet barkácsoló kedvű horgász társainknak,és jó választás lehet azoknak is, akik szeretik saját maguk meg kötni a horog előkéiket.
Ha nincs időd vagy energiád, ezt az előkét készre kötve is megvásárolhatod, mindhárom talaj típusban.


A csomag tartalma:

1 csomag 4-es Chod Hook/Chod Horog

1 csomag Pop-up Screw/Menetes Csalitüske

1 tekercs Chod Link/ Chod Zsinór 30 LB

1 csomag Heli Chod Swivel/Helikopter Forgó

Cikkszám: chrkc
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.490 Ft
Talajtípus
Minden talajtípus
8.500 Ft
7.200 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Chod rig!

A Chod-Riget kifejezetten pop-up csalikhoz tervezték . Ez a rendkívül hatékony szerelék bármilyen típusú aljzaton használható. A növényekkel benőtt területen való horgászat egyáltalán nem jelent problémát ennek a rignek. Ez a tény igazán egyedivé teszi, és bárhol használható. Tehát bárhol azzal a tudattal horgászhatunk, hogy mindig jó a csali felkínálása.

A Chod-ot helikopter-szereléken használják, ez a rendszer elengedhetetlen a megfelelő működéséhez. Ha közvetlenül a fő zsinóron használják, akkor ajánlott a fluorocarbon zsinór . Ez, csakúgy, mint az ólommentes előtét zsinórunk, nehéz, és nagyon gyorsan elsüllyed. 

A Chod  kötése nagyon egyszerű, de precízen és a megfelelő alkatrészekből kell elkészíteni. Szuper merev horogelőke anyag használata elengedhetetlen az elkészítéséhez.

Ez azért van, mert a Chod link nagyon merev, és könnyen görbévé formálható. Ez a görbe biztosítja, hogy a chod horog mindig az alsó ajkához forduljon, függetlenül a ponty szívási irányától.

Lépésről lépésre:

Kösse a speciális chod horgot a Chod Linkhez egy tű csomóval ;
Csúsztasson egy Pop-up Screw  menetes csalitüskét a maradék részre, és fűzzevissza a végét a chod  horog szemén keresztül;
Vágja le a felesleget, és öngyújtóval melegítse fel, hogy foltot hozzon létre;
Most rögzítse a  heli / chod forgót a végéhez egy 8-as hurokkal. Győződjön meg arról, hogy a teljes előke hossz körülbelül 4 cm hosszú;
Amikor a szerelék készen áll, görbét készítünk a chod link anyagában. Ezt úgy teheti meg, a hüvelykujját és a mutatóujját párszor végig húzza a zsinórón, az a súrlódó hő hatására formálhatóvá válik.
Ezen kívül lehetőség van készen megvásárolni a rendszert is.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Az oldal tetejére