Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Forge Tackle

Az elhivatott ponty horgászok nélkülözhetetlen kellékeit kínáljuk nektek a Forge Takle-nél. A kalapács, az erő és a megbízhatóság jelképe, ez jól tükrözi mire számíthatsz ha mellettünk döntesz!!

Kik vagyunk?

Három szenvedélyes és a pontyhorgászat iránt elkötelezett szakemberből álló csapat vagyunk. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a kereskedelem minden egyes területén. Hármunk összesen 45 éves tapasztalatot tudhat maga mögött, a kiskereskedelemtől kezdve az egyes pontyhorgászattal kapcsolatos termékek ipari gyártásáig. Szenvedélyesen végezzük a termékfejlesztést, éppúgy, mint a pontyhorgászatot, 24 órában lélegezünk, beszélgetünk, gondolkodunk a pontyhorgászaton, így ennek a projektnek a létrehozása egyszerűen természetes előrelépés volt számunkra.


Amit csinálunk:

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek a lehető legjobb egyensúlyban vannak a minőség és az ár között. Csak saját termékeinket forgalmazzuk és fejlesztjük, nagyon röviden tartva a kereskedelmi láncot: gyártó - Forgetackledirect.com - végfogyasztó. Ez, valamint költségmegtakarítási politikánk (divatos, de haszontalan és drága csomagolás mellőzése, hatékony raktár és webplatform) lehetővé teszi számunkra, hogy valószínűleg a legjobb ár-érték arányt kínáljuk Önnek.

Az oldal tetejére