Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Jochym Marine

 

A világhódító katamarán!

Rendkívüli stabilitás, maximális hely kihasználás mellett. Talán a két legfontosabb tulajdonság a számos előnye mellett!!Évekig tartó fejlesztés után kifejezetten horgászatra szánt katamarán hajókat gyártunk. A katamarán konstrukció rengeteg előnyt kínál, többek között a piacon kapható felfújható csónakok közül a legnagyobb belső teret, összehasonlíthatatlan stabilitást minden időjárási körülmények között, nagyon alacsony áramfogyasztást és sokkal nagyobb végsebességet.

Rendezés:

Pár évvel ezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy ekkora teret hódit a horgászok körében ez a konstrukció! Manapság pedig gomba mód szaporodnak az elégedett felhasználók, ami tulajdonképpen nem csoda! A katamarán testnek köszönhetően kritikusan meg nőtt a stabilitás és a rendelkezésre álló hely, de ez csak kettő a rengeteg hasznos fejlesztés mellett amit eszközöltünk. Ennek fényében nem is olyan meglepő, hogy 2019 ben a közönség és a szakértők szavazatai alapján a legjobb csónaknak választották a "Pontyshown". Ennek ellenére nem álltak meg a fejlesztések, nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobb terméket tudjunk kínálni számotokra.

A ti sikeretek a mi hajtóerőnk!!

14. Miért érdemes Jochym Marine Fishmastert választani?

1.

Belső tér: Több felszerelés és több kényelem.
A katamarán csónakok a felfújható csónakok közül a legnagyobb belső teret kínálják, köszönhetően annak, hogy a csónakok klasszikus zárt V-alakja helyett nyitott orral rendelkeznek. A katamaránok elülső szárnyával a csónak elejének teljes területe nyitott, így a halászok sokkal több felszerelést pakolhatnak a csónakba, amikor a helyükre kell mennie. A rakodási lehetőségek mellett a másik előny a kényelem, amelyet a nagy belső tér nyújt a hajótulajdonosnak. Horgászat közben a horgásznak mindig elegendő hely áll rendelkezésére a szükséges felszerelés számára, de még mindig kényelmesen ülhet, és elegendő hely áll rendelkezésére a csónakban való mozgáshoz. A Jochym Marine katamaránok belső tere a katamaránok felépítésének köszönhetően összehasonlíthatatlan bármely más dingi hajóéval.


2.
Összehasonlíthatatlan stabilitás: Tiszta összpontosítás a halászatra.
A katamarán felépítése két csőből és a víz feletti középső részből áll. A hajó alja lapos a klasszikus hajókon a kiel által létrehozott V-alak helyett. A lapos fenék lehetővé teszi a horgász számára, hogy szabadon járjon a padló teljes területén, miközben a hajó minden változás nélkül a vízfelszínen marad. Ez az előnye a horgásznak először kínál lehetőséget arra, hogy csak a halakkal való játékra, az etetésre vagy bármely más feladatra koncentrálhasson anélkül, hogy a klasszikus V alakú csónakoknál a hajó mozgására való állandó figyelemelterelés megzavarná. A lapos katamarán fenékkel a hajó elején vagy hátulján maradhat anélkül, hogy ezt érezné. Mivel a katamarán hajóknak nincs szükségük kiel csőre a manőverezhetőséghez, a katamaránok mindkét csöve két kielként működik.


3.
Hibátlan manőverezhetőség.
A katamarán csónakok csövei két különálló kielként működnek. Ez tökéletes manőverezhetőséget és azonnali reagálást tesz lehetővé a motorral történő irányváltoztatásra. Emiatt a katamarán csónakoknak nincs szükségük középső kiel csőre. Amikor a horgász irányt akar változtatni, hogy a horgot megfelelően elhelyezze, a hajó azonnal reagál, amikor a motort irányítja. Még rossz időjárási körülmények között is nagyon könnyű a horgot pontosan a kívánt helyre helyezni, és növelni a halak partra vetésének esélyét. A botok elhelyezése közben is, amikor egyenesen kell tartania a zsinórt, a csónakon maradhat, és egy kézzel könnyedén kormányozhat, és biztos lehet benne, hogy a zsinór egyenes marad, mindenféle kanyarodás nélkül.


4.
Alacsony villamosenergia- és üzemanyag-fogyasztás
A katamarán csónakokat úgy építik, hogy a víz felszíne felett maradjanak. Ahelyett, hogy a vizet a hajó elé tolnák, mint a klasszikus hajók, a katamaránok a vízen haladnak. Ez azt jelenti, hogy a hajónak sokkal kisebb a légellenállása, és nagyon simán halad. A kisebb légellenállás miatt a motornak nincs szüksége túl nagy teljesítményre a hajó tolásához, és a villamos energia vagy üzemanyag fogyasztása több mint 30%-kal csökken a klasszikus hajókhoz képest. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége túl sok akkumulátorra vagy üzemanyagra a halászathoz. A World Carp Classic során tesztelt csapat 3 akkumulátort használt a klasszikus felfújható csónakoknál használt 7 helyett.
 

5.

Nagyobb csövek: Nagyobb végsebesség
A Jochym Marine összes hajója nagyobb átmérőjű csöveket használ. A nagyobb csövek sokkal nagyobb felhajtóerőt biztosítanak a hajónak, és a katamarán konstrukcióval kombinálva, amely a víz felszínén lovagol, a hajók nagyon gyorsak. Elektromos motorokkal is nagyon gyorsan elérheti a célját, és időt takaríthat meg, amikor halat kell játszania, amikor át kell helyeznie a botokat. A katamarán csónakok végsebessége 30%-kal nagyobb a klasszikus csónakokhoz képest.


6.
Extra PVC védelem
A csónakok minden része extra PVC réteggel van bevonva, hogy évekig tartó használat után is védve legyenek. Hátsó és első faroktartók, evezőtartók, evezőstopperek mindent második réteg PVC véd. Mivel ezek az alkatrészek nagy nyomásnak vannak kitéve, úgy döntöttünk, hogy megvédjük őket, hogy még sok év után is elkerüljük a sérüléseket.


7.
Fenék és oldalsó gumivédelem
A felfújható csónakokkal kapcsolatos több éves tapasztalat után megtaláltuk a csövek pontos részeit, amelyek általában sérülnek a kövektől, a csónak vízből való kiemelésétől és így tovább. Ennek a sérülésnek a megelőzése érdekében a csövek alját vastag PVC réteggel borítottuk, hogy megakadályozzuk a sérüléseket, de ugyanolyan széles, mint a cső, amit védeni kell, és nem szabad növelni a csónak teljes súlyát, mert a túl széles alsó gumi könnyen megnövelheti a csónak teljes súlyát, ami hatással van a csónak sok más paraméterére. De nem csak a fenék, hanem a csónakjaink mindkét oldala is vastag pvc réteggel van védve, hogy megvédje őket az oldalról történő sérülésektől.


8.
Biztonság minden időjárási körülmények között
Mélyen törődünk ügyfeleink biztonságával, mert tudjuk, hogy rossz időjárási körülmények között a horgászat veszélyes lehet. A katamaránok még erős szélben és magas hullámokban is magasabb szintű biztonságot nyújtanak. Nagy hullámok esetén a katamarán hajók a csőszerkezetüknek köszönhetően automatikusan felmennek a hullámra ahelyett, hogy a hullámnak ütköznének. A mi hajóink a hullámok tetején ugrálnak, és a hajó közepén lévő légcsatornának köszönhetően minden szél a csövek között halad át, ami megakadályozza, hogy a hajó megforduljon, ami erős szélben nagyon veszélyes lehet. A légcsatornának köszönhetően az erős szél nem tudja felemelni a hajót, mert az első szárny a hajó alá nyomja. A katamaránok mesterei a hullámoknak, és nagyon örülünk, hogy ügyfeleink sokkal nagyobb biztonságban vannak még rossz időjárási körülmények között is.


9.
Anyagok és tartozékok
A csónakok készülnek kiváló minőségű anyagból akár 1,0 mm vastagságú, ami nagyon ellenállóvá teszi őket minden lyukasztás ellen. A nagyon erős és kiváló minőségű tartozékokkal, valamint a vastag rétegű extra pvc csíkokkal ellátott alsó és oldalsó védelemmel kombinálva minden csónakunk rendkívül védett a sérülésekkel szemben.


10.
Fa részek védelme
A hajókkal való 20 éves munka után rájöttünk, hogy a felfújható csónakok fa részei az évek során károsodnak a nedvesség, a víz, a sár, a fű és ezek kombinációja miatt, amelyek nagyon könnyen károsítják a fát, és ez volt a fő sérülés a legtöbb hajón, amelyet az elmúlt 20 évben szervizeltünk. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden fa alkatrészt egy újabb védőréteggel védünk, hogy elkerüljük az évek során bekövetkező károsodást.


11.
Magas szintű mozgatható ülés
Minden Jochym Marine hajót a Jochym Marine által kifejlesztett speciális, magas szintű, mozgatható ülőpaddal szállítunk. A magasabb csövek és az ülésnek a csövek tetején való elhelyezése miatt sokkal kényelmesebben ülhet, és elkerülheti a térdfájdalmat a hosszú csónakban ülés után.


12.
Extra D-gyűrűk
A csónakok oldalán 6 D-gyűrűt talál, amelyek lehetőséget nyújtanak a csónakszárnyak hozzáadására az extra védelem érdekében. Ha keskeny folyókon vagy olyan helyeken horgászik, ahol a csónakja megsérülhet, nagyon könnyen felszerelheti a csónakszárnyakat, vagy a D-gyűrűket további horgonyzóhelyként használhatja.


13.
Horgászokkal a horgászoknak fejlesztették ki
Csónakjainkat kifejezetten a horgászathoz fejlesztettük ki, hogy mindent kínáljanak, amire a horgásznak szüksége van a horgászat során a maximális sikerhez. A katamarán csónakok nagyon különleges konstrukcióját választottuk, mert ezek a horgászok igényeinek a legjobban megfelelnek. Profi horgászokból álló nagy csapatunk egész évben keményebb időjárási körülmények között teszteli hajóinkat nagy tavakon, nagy hullámokon, még a téli horgászat során is.


14.
Garancia és szolgáltatások
Mivel törődünk ügyfeleinkkel, magas színvonalú garanciális és garancián túli szolgáltatásokat kínálunk minden ügyfelünknek. 5 év garancia a varratokra és az anyagra, ingyenes kiszállítás az ügyféltől és az ügyfélhez probléma esetén, és még ennél is több. További részletek a honlapunkon a Garancia menüpontban olvashatók. Azt akarjuk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a termékkel, és ezért mind a termékünk, mind a szolgáltatásainknak tökéletesnek kell lenniük minden ügyfél számára.   

Az oldal tetejére