Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

MAGNET CARP BAITS

Magnet Baits – dinamikus megközelítés


A Magnets kész csalik egyediek és rendkívül vonzó oldható elemekkel vannak tele. Jó oldhatóságuknak köszönhetően semmilyen módon nem telítik a halakat, így folyamatosabb táplálkozásra ösztönzik őket.

Rendezés:

Sokkal több, mint egy jó csali, a ponty jóléte!


A MAGNET koncepciója sokkal szilárdabb és szélesebb alapokon nyugszik, mint a modern pontyhorgászathoz használt csalik gyártása során szokásosan alkalmazott műszaki és tudományos ismeretek. A pontyhorgász ágazat több évtizedes kész bojli gyártási tapasztalattal rendelkező szakemberei és az egyik legnagyobb olasz takarmányipari vállalat együttműködése lehetővé tette egy igazán egyedi csalicsalád létrehozását, amely semmiképpen sem összehasonlítható a jelenleg piacon lévő termékekkel.
2020-ban utópisztikus gondolatnak tűnhet a bojli új koncepciójának javaslata. A kis- és nagyvállalatok hosszú évek alatt két fronton fejlesztették ki titkaikat. Ezek a pontyok alapvető szükségletein és az őket vonzó anyagokon alapulnak. Kutatásunk egy harmadik elem hozzáadásához vezetett, ami nem más, mint a halak jóléte.

Ha megnézzük a halakat az akváriumban, azonnal felismerjük, hogy az optimális egészségben lévők vad módon támadják meg a táplálékot, és gyorsabban nőnek. Ez nagyrészt attól függ, hogy a hal milyen környezetben él, de a táplálékfelvétel révén is részesülhet előnyben. Vadállat lévén a ponty másoknál jobban tudja, hogyan válasszon jó táplálékot. Teszi ezt a neki felkínált biológiai értékért, de az ebből származó előnyökért is. A pontyhorgászat, a csalizáson keresztül a hal táplálkozási tevékenységének kondicionálásához vezet. A csali olyan méregtelenítő táplálékot is kínálhat, amely jól érzékelhető előnyökkel járhat a ponty számára.

Szerintünk igen!


A Magnet Baits ezért minden már ismert paradigmán túlmutat, és partnerséget kötött Olaszország egyik legjelentősebb állati takarmányok kutatására, fejlesztésére és gyártására szakosodott cégével. A több mint 35 éves kutatás és munka, amelyet a benne dolgozó állatorvosok csapata végzett, lehetővé tette, hogy valódi tudományos ismereteken alapuló fontos betekintést nyerjünk a takarmányozás világába. Nagy kihívásunk az volt, hogy pontyhorgász tapasztalatainkat egyesítsük ennek a cégnek az élelmiszer- és termelési tudásával. Valószínűleg ez volt a kirakós játék hiányzó darabja, amely képes volt a csali új koncepcióját hozni.


A fejlesztés:


A Magnet Baits csapatának több mint 12 hónapnyi tesztelésbe telt, hogy megértse ennek az új csalinak a titkait. A legszembetűnőbb eredmény a kapások jelentős és progresszív növekedése volt, mindig ugyanazon a helyen horgásztunk, még 6 fok alatti vízhőmérséklet mellett is. Ez megtörtént mind rövid horgászatok során, mind hosszan tartó, jóval három hónapon túli időszakokban, amilyennel a „normál” csalik használatának annyi évnyi tapasztalata után még soha nem találkoztunk.


A három kulcstényező:


Vonzerő, biológiai érték, méregtelenítő érték. A vonzó részt elsősorban a csali belsejében található oldható anyagok, az energetikai részt pedig a magas biohasznosulási értékű, azaz könnyen asszimilálható, emészthető tápanyagok felhasználása határozza meg. A legfontosabb innovációnkat jelentő méregtelenítő faktort a technikai adalékok alkalmazása határozza meg. Továbbá ne feledkezzünk meg a frissességi faktorról sem: minden csalink hetente kis tételekben készül, mindegyik nyomon követhető, hogy elkerüljük a magas készletek kialakulását, amelyek túl sokáig maradnak a polcokon. Így garantálhatjuk a termék frissességét jóval az átlag felett. 

 

Az oldal tetejére