Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

ECO SINKERS

 A talajban és a vízben lévő ólom, mint nehéz mérgező fém, nem bocsátható ki következmények nélkül. Azok a növények, amelyek tápanyagokat vonnak ki a talajból és a vízből, mérgező ólom ásványi részecskéket kapnak, amelyek az érintett szubsztrátumban létezhetnek.
Rendezés:

Az ECO -süllyedők víziója

Keményen dolgozunk azon, hogy termékeink hatékonyak, produktívak, fenntarthatóak és praktikusak legyenek a mindennapi horgászélethez. A termékek elnyerték a végső formájukat, és megkezdődött az Eco Sinkers útja. Sétáljon mellettünk, miközben mi is a tiétek, és szenvedélyes horgászokként osszuk meg egymással a szép érzéseket és érzelmeket. Célunk volt, van és lesz az ügyfélszolgálat, a rendelkezésre állás és a termékminőség, valamint a gyors és biztonságos szállítás. Ne felejtsük el, hogy a „légy bio” nem csak az „ökológiai termékek” megvásárlásáról szól. Ez elkötelezettség a fenntartható életmód iránt bolygónkon.

Az ECO Sinkers víziója


Keményen dolgozunk azon, hogy termékeink hatékonyak, termelékenyek, fenntarthatóak és praktikusak legyenek a mindennapi életben, a természetben. A termékek elnyerték végső formájukat, és az Eco Sinkers útja megkezdődött. Járj velünk, ahogy mi is a tiéddel, és osszuk meg együtt a víz csodálatos érzéseit és érzelmeit. Célunk volt, van és lesz a vevőszolgálat, a termékek elérhetősége és minősége, valamint a gyors és biztonságos szállítás, amin minden nap dolgozunk. Ne feledje, hogy a "zöldnek lenni" nem csak a "zöld termékek" megvásárlásáról szól. Ez a bolygónk és a jövő generációi számára fenntartható életmód iránti elkötelezettség.

Az oldal tetejére